Menu
Sluiten

Polariserende glazen voor goed en veilig zicht

Wellicht gaat u met de auto op vakantie. Als u later op de avond nog onderweg bent, dan kan de zon laag door de voorruit schijnen. Met als mogelijk gevolg een tijdelijke verblinding. U hoopt daarnaast natuurlijk op mooi en zonnig weer, maar onderweg naar de vakantiebestemming kan een nat wegdek voor gevaarlijke schitteringen zorgen.

Wilt u veilig op weg? Denk er dan eens aan een gepolariseerde zonnebril aan te schaffen. Zonnebrillen met gepolariseerde glazen worden voornamelijk gebruikt in situaties waar de drager in staat moet zijn om duidelijk te zien, maar waar er gevaarlijke schittering is die uitgefilterd dient te worden. De schittering maakt een duidelijke visie moeilijker omdat het licht pijn doet aan het oog. Hierdoor kun je dof of onduidelijk gaan zien. Bovendien treedt dan sneller vermoeidheid in, waardoor de concentratie op het autorijden afneemt. Een gepolariseerde zonnebril filtert schitteringen.

Bij Herman Hartemink Optiek kunt u een zonnebril met gepolariseerde glazen aanschaffen. Binnen het assortiment treft u zonnebrillen van verschillende merken en prijsklassen. Hieronder ziet u alvast een voorbeeld van wat een gepolariseerde zonnebril voor uw zicht kan betekenen.

 verschil-gepolariseerde-zonnebril_800