Theo monturen

Het koppigste brillenmerk ter wereld! Theo monturen staan garant voor perfecte pasvorm en een grandioze uitstraling. Productie vindt plaats in een fabriek in de Jura in Frankrijk.

Kattebelletje

Wat begon als een kattebelletje… op een bestelbon, groeide uit tot dé slogan van het meest eigenzinnige Belgische brillenmerk: Theo loves you. Tot op vandaag is dit motto de lijm tussen alles wat Theo doet, elke beslissing die Theo neemt en elke collectie die Theo lanceert.

 

Wim Somers en Patrick Hoet, opticiens met elk hun eigen winkel, besloten zelf een collectie op de markt te brengen onder de naam Theo. Waarom? Wel, heel eenvoudig: ze wilden hun klanten iets anders aanbieden dan de mainstream brillen die ze verkochten. In 1989 waren de eerste Theo brillen een feit. En baanbrekend waren ze alleszins. De daaropvolgende collecties vonden steeds gemakkelijk hun weg naar de consument. Vandaag, meer dan 30 jaar later, wordt Theo verkocht in 1400 winkels verspreid over een 50-tal landen… en Theo ziet ze allemaal graag!