Hylo-oogdruppels

De ideale oplossing voor alle vormen van droge ogen.

Bevochtigende oogdruppels/gel

De Hylo Eyecare oogbevochtigingdruppels zijn allen zonder conserveermiddelen of fosfaten. Na toediening van de druppels hinderen deze het zicht niet. De flacon bevat minimaal 300 druppels (10ml) en is bruikbaar tot 6 maanden na opening. De oogdruppels zijn te gebruiken voor contactlensdragers.

Het assortiment bij Hartemink Optiek heeft de volgende oogdruppels van de Hylo-lijn:

HyloCare (de dagelijkse intensieve verzorging)
Voor bescherming en intensieve verzorging voor gestreste ogen. Te gebruiken bij lichte tot gemiddelde type droge ogen evenals ondersteuning in het helingsproces bij een beschadigd oogoppervlak.

HyloComod (de klassieker)
Voor een effectieve en langdurende lubricatie. Te gebruiken bij lichte tot gemiddelde typen droge ogen, klachten ontstaan postoperatief of klachten ontstaan door omgevingsfactoren.

HyloDual (de duale werking: lubricatie en lipidelaag stabilisering)
Stabiliseert de traanfilm en verlicht ontstekings- en allergische symptomen. Te gebruiken bij lichte tot gemiddelde type droge ogen met een instabiele traanfilm, evenals terugkerende ontstekings- en allergische symptomen.

HyloFresh (de verfrissende kick)
Kalmeert en lubriceert de ogen, door ze nieuwe frisheid te geven. Te gebruiken bij milde en tijdelijke symptomen van droge ogen.

HyloGel (de standaard therapie bij chronische symptomen)
Bijzonder intensief en lang aanhoudende bevochtiging door hoog geconcentreerd en hoog viskeus natriumhyaluronaat. Te gebruiken bij een ernstige vorm van droge ogen en bij klachten die postoperatief zijn ontstaan.

HyloParin (de verlichting van oogirritatie)
Lubriceert en verzorgt de geïrriteerde cornea en conjunctiva. Te gebruiken bij lichte tot gemiddelde typen droge ogen, ook bij chronische corneale aandoeningen.

Evotears
Een watervrije oogdruppel door perfluorhexyloctaan. Is lipofiel -> voorkomt verdamping van de traanfilm. Geen pH -> geen branderig gevoel.

 

Druppelbril
Ook bij Hartemink Optiek verkrijgbaar: de originele druppelbril.
Met de druppelbril is het druppelen van uw ogen een eenvoudige handeling. De bril bevat verschillende openingen en is zo ontworpen dat alle gangbare maten flesjes en pompjes in de bril passen en stevig vastzitten. Wanneer een flacon stevig in de druppelbril is geplaatst, kunt u de bril opzetten en simpel met één hand de druppels toedienen via de druppelbril.