HARTEMINK OPTIEK

Moderne monturen, kwaliteitsglazen, alle soorten contactlenzen en zeer hoge service!

OPTICIEN DOETINCHEM

Wat betekent een tevreden klant voor Herman & Violette? Herman Hartemink beleefde zijn optiekdebuut alweer 23 jaar geleden. Hij startte zijn carrière bij Hans Anders en werkte achtereenvolgens bij Het Huis Opticiens. In het najaar van 2014 besloten Herman en Violette dat het tijd werd om hun vleugels uit te slaan, zij maakten plannen voor de start van hun eigen Hartemink Optiek aan de Boliestraat in Doetinchem.

VISIE VOOR EEN GOEDE START

“Of Hartemink Optiek de Beste is? Dat mag u als klant zelf bepalen. Wij nodigen u dan ook graag uit om onomwonden in eigen kring of op social media te vertellen over de ervaring die u straks hebt gehad met Hartemink Optiek.

Kijkend naar de toekomst zijn wij ervan overtuigd dat wanneer een opticien ultiem transparant opereert, zich bij advisering onafhankelijk gedraagt en altijd handelt vanuit de allerbeste bedoelingen op het gebied van oogzorg, hij een succesvolle toekomst tegemoet zal gaan. Daaraan koppelen wij bewust een sfeervolle beleving, enthousiasme en een gepast inlevingsvermogen. Wij willen onze klanten kennen en ook dat zij ons kennen. Wij willen dat zij naar Hartemink Optiek komen omdat zij het volste vertrouwen hebben in een professioneel aangemeten correctiebril, comfortabel zittende lenzen of voldoende keuze uit fraaie zonnebrillen.

Kom binnen en ervaar het zelf. U zelf bent ongetwijfeld uitstekend in staat om binnen enkele ogenblikken te bezien of Hartemink Optiek bij u past.

Graag tot ziens, wij zullen er zijn.

Met professionele groet,

Herman Hartemink en Violette Vallen