SFEER

Houdt u van strak werk met een warme uitstraling?

DE SERVICE VAN HARTEMINK OPTIEK

Hieronder treft u een sfeerimpressie van Hartemink Optiek. Het is de bedoeling van Herman en Violette dat u zich thuis voelt in de optiek aan de Boliestraat in Doetinchem.

Klanten het gevoel geven thuis te zijn bij Hartemink Optiek

Herman Hartemink & Violette Vallen: “We hebben bewust gekozen voor een warm interieur en een laagdrempelige benadering. Al kiezen wij duidelijk voor een klantengroep die geeft om kwaliteit, professionaliteit, mode en beleving, dan wil dat nog niet zeggen dat deze groep behoefte heeft aan een koele, afstandelijke studio. Comfortabele meubels, sfeervolle tinten en een duidelijke presentatie; daarmee willen wij klanten het gevoel geven thuis te zijn bij Hartemink Optiek.”

Herman en Violette zien in dat u uw eigen leven heeft, met alle drukte, werk, kinderen of kleinkinderen. Daarbij past dat u naar de opticien kunt wanneer u dat het beste uitkomt. Met Hartemink Optiek hanteren Herman en Violette uiteraard vaste openingstijden. Daarnaast is het mogelijk om u met of zonder afspraak van dienst te zijn. Bij Hartemink Optiek vinden wij het belangrijk dat de klanten op warme wijze worden ontvangen. Alles wordt dan ook in het werk gesteld om bezoekers met een tevreden gevoel en een hoge beleving van kwaliteit naar huis te laten gaan.

Even bijstellen

Of u uw bril nu bij ons gekocht heeft of niet, af en toe is het nodig om de bril weer even goed bij te stellen, zodat deze recht en comfortabel kunt dragen. Loop gerust tussen de bedrijven door bij ons binnen. Meestal hebben we direct tijd om u te helpen.

Contactlenzen

Ook voor al uw vragen over contactlenzen, instructies, vloeistoffen en controles bent u ook altijd welkom.

Oogdrukmetingen

Glaucoom is één van de belangrijkste oorzaken van blindheid in de westerse wereld. Het is daarom belangrijk om uw oogdruk regelmatig te controleren. Zeker wanneer een (te) hoge oogdruk in de familie voorkomt, want dit kan erfelijk bepaald zijn.

Bij ons in de zaak meten wij uw oogdruk. Wanneer wij een vermoeden hebben van een te hoge oogdruk, verwijzen wij u door naar een oogarts. Wij zijn samenwerkingspartner met het Slingeland Ziekenhuis. De oogdrukmetingen noteren wij voor u op een kaart, en uiteraard ook in ons systeem.