Krijgt u uw bril niet goed meer schoon?

Het kan zijn dat er wat vuiligheid tussen glas en montuur zit. Wanneer we de glazen poetsen, nemen we steeds een beetje vuil mee vanuit die rand en poetsen we dit uit over het glas, erg vervelend!

Wij hebben daar een oplossing voor: De ultrasoon.
Deze maakt uw bril weer perfect schoon, zelfs de plekjes waar u met het doekje niet kunt komen!

Dus op naar Hartemink Optiek, want wij hebben hier een ultrasoon staan. En…. service uiteraard!

 

Onze volgende tip!

Wist u dat u met papieren doekjes of papieren bevochtigde doekjes krasjes kunt veroorzaken op uw brillenglazen? Deze bevatten namelijk kleine stukjes houtvezel die deze krasjes veroorzaken.

Het beste kunt u de brillenglazen afspoelen onder de kraan, zodat er geen vuil meer op de glazen zit en deze weer droog poetst met uw brillendoekje of een schone theedoek.
Goede brillenglazen hebben een cleancoat, waardoor gebruik van andere middelen nagenoeg overbodig is geworden.

 

De volgende tip van ons:

Heeft u last van een afzakkende bril? Heeft u hem al vaker laten bijstellen ( strakker zetten ) maar de bril zakt nog steeds af? Misschien zit u bril juist te strak!.
Doordat hij te strak is afgesteld achter uw oren, drukt het montuur zichzelf omhoog en daardoor zakt de bril af.

Wij vinden het erg belangrijk dat uw bril goed zit, ook al heeft u de bril niet bij ons aangeschaft, wees altijd welkom, zodat wij er voor u naar kunnen kijken. De koffie/thee staat voor u klaar!

 

Brilspray

Wij hebben zelf een brilspray die veilig is voor uw ontspiegeling. Deze brilspray is door de glasleverancier goedgekeurd, waardoor u zonder risico deze spray kunt gebruiken.


Deel dit bericht