WIE ZIJN WIJ?

Herman, Violette, Maud & Puk

Ons team bestaat uit Herman, Violette, Maud & Puk

In het najaar van 2014 besloten Herman en Violette dat het tijd werd om hun vleugels uit te slaan, zij maakten plannen voor de start van hun eigen Hartemink Optiek aan de Boliestraat in Doetinchem. Lees hier meer over de personen achter de zaak.

Herman

20160423-_CST3069

Hallo ik ben Herman.

Al ruim 20 jaar werkzaam in de optiek en sinds 04-12-2014 volledig zelfstandig. Elke dag werken we met ontzettend veel plezier voor onze klanten. Onze filosofie slaat goed aan, hard werken, veel over hebben voor je klanten, nieuwe technieken en materialen, een breed aanbod in contactlenzen, de mooiste monturen inkopen en maatwerk brillenglazen aanbieden zorgen voor DE perfecte bril dat geweldig staat bij onze klant.

Violette

20160423-_CST3087

Hallo, ik ben Violette.

Samen met mijn vriend Herman, onze collega Maud en mascotte Puk werk ik in onze mooie optiekzaak. Een zaak waar ik zeer trots op ben! Ik adviseer o.a. klanten graag in het kiezen van het best passende montuur.

 

Ik merk dat een bril uitkiezen niet voor iedereen een favoriete bezigheid is. Voor mij een uitdaging om te laten zien dat een bril, buiten dat het soms een noodzakelijk kwaad is, een mooie accessoire kan zijn.

 

Wees welkom en ik help u graag in uw zoektocht.

Maud site highres

Hallo, mijn naam is Maud Hooijmaaijer.

Sinds de zomer van 2018 werk ik met heel veel plezier  bij Herman & Violette.  Ik ben vanaf 2008 al werkzaam in dit vak en  heb inmiddels  in de loop der jaren aardig wat ervaring op kunnen doen in de optiekbranche.  Afgelopen zomer heb ik mijn diploma  gehaald voor Opticien, waar ik ontzettend blij mee ben en hopelijk volgt er nog meer. Ik ben een echte mensen-mens, dus ik geniet van al het contact met de klanten.

Ik hou ontzettend van dit vak, omdat er zoveel meer bij komt kijken.  Het ervoor kunnen zorgen dat mensen weer optimaal zicht hebben en blij de deur uitgaan, geeft veel voldoening.

Hopelijk zie ik u snel!

20160423-_CST3205

Hallo ik ben Puk!

Een gezellige, vriendelijke en tikkeltje eigenwijze dwergteckel. Een warm welkom dat kan ik regelen, want ik zorg dat ik al kwispelend voor u klaar sta! Ze noemen mij ook wel de mascotte van Hartemink Optiek en dit vind ik erg leuk.

Misschien tot binnenkort!