WIE ZIJN WIJ?

Herman, Violette, Esmee & Puk

Ons team bestaat uit Herman, Violette, Esmee & Puk

In het najaar van 2014 besloten Herman en Violette dat het tijd werd om hun vleugels uit te slaan, zij maakten plannen voor de start van hun eigen Hartemink Optiek aan de Boliestraat in Doetinchem. Lees hier meer over de personen achter de zaak.

Herman

20230629-_CS17219 bew

Hallo ik ben Herman.

Al ruim 23 jaar werkzaam in de optiek en sinds 04-12-2014 volledig zelfstandig. Elke dag werken we met ontzettend veel plezier voor onze klanten. Onze filosofie slaat goed aan, hard werken, veel over hebben voor je klanten, nieuwe technieken en materialen, een breed aanbod in contactlenzen, de mooiste monturen inkopen en maatwerk brillenglazen aanbieden zorgen voor DE perfecte bril dat geweldig staat bij onze klant.

Violette

20230629-_CS17243 bew

Hallo, ik ben Violette.

Samen met mijn partner Herman en mascotte Puk werk ik in onze mooie optiekzaak. Een zaak waar ik zeer trots op ben! Ik verwelkom u graag in onze winkel, ben uw gastvrouw, ik voer IRPL-behandelingen uit, ik geef o.a. contactlensinstructies, voer reparaties uit en adviseer klanten graag in het kiezen van het best passende montuur.

 

Ik merk dat een bril uitkiezen niet voor iedereen een favoriete bezigheid is. Voor mij een uitdaging om te laten zien dat een bril, buiten dat het soms een noodzakelijk kwaad is, een mooie accessoire kan zijn.

 

Wees welkom en ik help u graag in uw zoektocht.

Violette

20230929-_CS22047

Hallo, ik ben Esmee.

Vanaf 2014 ben ik werkzaam in de optiek als opticien en contactlensspecialist. Ik heb altijd in een zelfstandige zaak gewerkt, maar nadat deze werd overgenomen door een groter concern, merkte ik dat mijn hart toch meer ligt bij de particuliere sector. Juist omdat ik het zo leuk vind om samen met u de tijd te kunnen nemen voor een gedegen oogmeting en het best passende persoonlijke advies. Hartemink Optiek past helemaal bij mij als persoon en hun werkwijzen spreken mij aan, daarom zit ik helemaal op mijn plek.

 

Graag ben ik u van dienst en zie ik u graag in de zaak verschijnen!

20230629-_CS17320

Hallo ik ben Puk!

Een gezellige, vriendelijke en tikkeltje eigenwijze dwergteckel. Een warm welkom dat kan ik regelen, want ik zorg dat ik al kwispelend voor u klaar sta! Ze noemen mij ook wel de mascotte van Hartemink Optiek en dit vind ik erg leuk.

Misschien tot binnenkort!