Optiek Doetinchem | Boliestraat centrum | Hartemink Optiek Zíet je!

Wij helpen u het kijkcomfort te bereiken dat u voor ogen hebt.

U vindt Hartemink Optiek sinds 2014 aan de Boliestraat in Doetinchem, tegenover het Joodse monument. Herman Hartemink, Violette Vallen en opticien Esmee hebben alle aandacht voor u en uw ogen en zijn pas tevreden als u het gevoel hebt dat u professioneel en op maat bediend bent.

Hartemink Optiek Doetinchem Ziet je, in elk opzicht.

Wij willen graag ontdekken wat u nodig hebt om uw ogen optimaal de kost te kunnen geven. Dat begint met een hartelijke ontvangst. Wij luisteren goed naar u en starten een zeer nauwkeurige meting. Vervolgens adviseren wij u op maat over de oplossing die perfect past bij het kijkcomfort dat u voor ogen hebt.

Ook op afspraak

Werk, liefhebberijen, kinderen of kleinkinderen: u heeft uw eigen leven. Daarbij past dat u naar de opticien kunt wanneer dit u het beste uitkomt. Bij Hartemink Optiek Doetinchem zijn wij open op vaste tijden. Als u tijdens onze reguliere openingstijden niet in de gelegenheid bent om ons te bezoeken, kunnen wij u op afspraak ook op een ander moment ontvangen. Neem hiervoor gerust telefonisch contact met ons op.

Even bijstellen?

Of u uw bril nu bij ons gekocht heeft of niet, af en toe is het nodig om hem weer even goed bij te stellen, zodat u de bril recht en comfortabel kunt dragen. Loop gerust op een moment dat het u uitkomt bij ons binnen. Meestal hebben we direct tijd om u te helpen.

Wij stellen ons graag aan u voor

Op Woensdag 17-07 en 24-07 zijn wij gesloten.
Op Woensdag 17-07 en 24-07 zijn wij gesloten.