CONTACTLENZEN

Blijft u problemen met contactlenzen ervaren?

Contactlenzen van Hartemink Optiek

Hartemink Optiek heeft zich gespecialiseerd in het oplossen van problemen met contactlenzen. Met zeer geavanceerde apparatuur wordt een fotoregistratie gemaakt van het oog, de contactlens en de bewegingen van het oog. Zo wordt heel precies bekeken hoe de lens en het oog op elkaar reageren. De conclusies van deze registratie kunnen worden aangewend om sterke verbeteringen door te voeren op het gebied van contactlenzen, voor ieder individu.

Persoonlijke aandacht voor u en uw ogen

Herman Hartemink: “Ik word geregeld geconfronteerd met mensen die naar huis werden gestuurd met sussende boodschappen zoals ‘u moet er even aan wennen’. Of ‘dat voelt altijd zo in het begin’. Ik weet uit ervaring dat het inderdaad zo is dat er een tijd van wennen is, die een week of twee duurt. Daarna moeten lenzen echter gewoon goed zitten en moeten ze zo lang mogelijk comfortabel gedragen kunnen worden. Anders kan een mens eenvoudigweg niet optimaal functioneren bij dagelijkse bezigheden. Wij gaan veel dieper in op lensproblematiek dan veel andere opticiens. Zo kijk ik bijvoorbeeld ook naar de gebruikte vloeistof. Gebruik van de onjuiste variant kan ongemak veroorzaken. Ik neem de lensdrager bewust mee in een verbeteringsproces en zorg voor meer comfort en uiteindelijk voor een gezonder oog”

Zoals u leest komt er dus nog best wat bij ” kijken ” om u van goed advies te voorzien. Maar dit is wat we ook graag doen! Persoonlijke aandacht voor u en uw ogen, zodat u optimaal blijft genieten van goed zicht en comfortabel lenzen dragen. Wij zijn ook transparant in onze diensten en prijzen. Hieronder treft u een overzicht van onze meest aangeboden lenzen en vloeistof.

 

Maandlenzen

Prijzen per half jaar, inclusief controle, pakket vloeistof ( 3 grote en 1 klein flesje).

sferisch  = zonder cilinder

torisch    = met cilinder

Co – Optic sferisch            € 129

Co – Optic torisch              € 159

Co – Optic multifocaal      € 199

Biofinity sferisch                € 149

Biofinity torisch                  € 179

Daglenzen

Prijs per maand/per doosje ( inhoud 30 stuks ), inclusief controle.

sferisch  = zonder cilinder

torisch    = met cilinder

 

  • Co – Optic sferisch € 20
  • Co – Optic torisch € 35.00

 

Uiteraard is ons assortiment contactlenzen en vloeistoffen veel groter dan hierboven wordt getoond, maar de meeste van onze klanten zijn zeer tevreden met deze lenzen en vloeistof.

Maatwerk lenzen

“Dit moet je zien !” De oplossing voor veel lensproblemen hebben wij gevonden in de nieuwe Indivisual-lenzen. Dit zijn zachte maatwerk contactlenzen gemaakt voor een driemaandelijkse vervangingsritme. Het dunne Silicone Hydrogel-materiaal is hoger zuurstofdoorlaatbaar dan klassieke lensmaterialen, wat uitdroging en irritatie voorkomt. Een hoog draagcomfort dus, de hele dag door. Langere draagtijden zijn dus mogelijk.

Omdat het een maatwerkproduct is kunnen we individuele parameters laten uitvoeren, dit in tegenstelling tot standaard maandlenzen waar het veelal one-size-fits-all is. Vooral lensdragers met extreem vlakke ogen of grote hoornvliesdiameters of hoge mate van astigmatisme (cilindersterkte) kunnen hier de oplossing vinden. Als andere zachte lenzen niet blijken te voldoen, bieden Indivisual lenzen dus een oplossing voor vrijwel iedereen.

De serie bestaat uit vier verschillende soorten: enkelvoudig, multifocaal, torisch en torisch-multifocaal.