Oogmeting Doetinchem | Hartemink Optiek | Boliestraat - Centrum

Kijkoplossingen als lezen moeilijker wordt

Ervaart u de laatste tijd merkbaar meer moeite bij het lezen van kleine letters? U bent niet de enige. Veel mensen die nooit eerder een bril nodig hadden, merken rond hun 45ste levensjaar dat hun zicht langzaam achteruitgaat, vooral bij het lezen.

Onze beloften aan u, als u merkt dat u toe bent aan een (andere) kijkoplossing:

  • Wij stellen de juiste vragen en luisteren aandachtig naar u. Wij nemen de tijd om zorgvuldig te onderzoeken wat er aan uw ogen scheelt.
  • Wij doen een zeer nauwkeurige AVA-oogmeting en adviseren u zo transparant als onze glazen over de voor u best passende kijkoplossing.
  • Wij kijken samen met u, aan de hand van uw wensen en budget, wat er voor u mogelijk is.

Goed zicht is essentieel

Het leven is druk. U zit midden in uw carrière, heeft misschien wel een gezin met pubers en verlangt ernaar om om ’s avonds ontspannen televisie te kunnen kijken of een boek te lezen. Bij al deze zaken is goed zicht essentieel. Voor uw comfort, om u energiek te blijven voelen en natuurlijk ook voor uw veiligheid onderweg. Wij ontvangen u graag in onze optiek en luisteren eerst naar uw verhaal en wensen. Daarna starten wij een oogmeting en – als wij hier aanleiding voor zien – een oogonderzoek.

Oog voor oogaandoeningen

Wij zijn bijzonder alert op oogaandoeningen zoals bijvoorbeeld droge ogen en fixatie disparatie. Wij hanteren voor dit laatste de MKH-methode. Een nauwkeurige meetmethode waarbij wij de oogspierbalans en de samenwerking van beide ogen volgens een speciaal protocol testen. Zo kijken wij uitgebreid naar de afwijking in de stand tussen uw ogen.

Een montuur uitkiezen

Onze collectie omvat een breed scala aan monturen, variërend van modieus tot eigenzinnig of juist minimalistisch. Wij helpen u heel graag een bril te vinden die niet alleen uw zicht verbetert, maar die ook past bij uw persoonlijkheid en stijl. Gaat u liever voor lenzen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Kom langs voor een oogmeting

U bent van harte welkom in onze comfortabele oogmeetruimte. Hier voeren we een geavanceerde AVA-oogmeting uit. Een nauwkeurige manier precies te ontdekken in welke mate u minder goed ziet. Wij adviseren u vervolgens direct over de bij u passende kijkoplossingen.

Een afspraak maken is verstandig. Zo weet u zeker dat u meteen aan de beurt bent.

Uw bezoek inplannen?

Uw bezoek inplannen regelt u eenvoudig online of telefonisch met ons.

Voordelen van uw bezoek plannen:

  • Gemakkelijk online of telefonisch inplannen
  • U wordt direct geholpen
  • Wij kunnen alle tijd voor u en uw ogen nemen
Op Woensdag 17-07 en 24-07 zijn wij gesloten.
Op Woensdag 17-07 en 24-07 zijn wij gesloten.