De Meerwaarde van Multifocale Glazen

Multifocale glazen bieden een geavanceerde oplossing voor mensen die moeite hebben met zien op verschillende afstanden. In tegenstelling tot enkelvoudige glazen, die slechts één zichtprobleem corrigeren (veraf of dichtbij), bieden multifocale lenzen een naadloze overgang tussen veraf, middellange afstand en dichtbij zien.

Voornoemde eigenschap maakt ze bijzonder waardevol voor personen boven de 40 jaar, de leeftijd waarop presbyopie – het natuurlijke verlies van de ogen om dichtbij scherp te stellen – vaak begint. Multifocale glazen corrigeren dit probleem door verschillende sterktes te combineren in één brillenglas, waardoor de drager met slechts één bril een helder zicht heeft op alle afstanden.

Verschillende Soorten Multifocale Glazen

Essilor Varilux multifocale glazen komen in diverse varianten, elk met unieke kenmerken:

De Visioffice X Technologie

Voor multifocale glazen gebruiken wij de Visioffice X, een geavanceerd systeem dat een persoonlijke meetervaring biedt. Dit systeem staat ons toe om nauwkeurige metingen van de ogen en het gezicht van de klant te verrichten, rekening houdend met de unieke fysieke eigenschappen en hoe zij hun bril in het dagelijks leven gebruiken. De toegevoegde waarde van Visioffice X ligt in zijn vermogen om op maat gemaakte glazen te creëren die niet alleen het zicht optimaliseren en meer comfort bieden.

Persoonlijke Aanpak

Wij stellen alles in het werk om het juiste beeld te krijgen van uw specifieke wensen en behoeften. Door vragen te stellen over de noodzaak van de bril, uw eventuele hobby’s en sportactiviteiten, krijgen we waardevolle inzichten die ons helpen bij het vervaardigen van de voor u perfecte multifocale glazen. Deze benadering zorgt ervoor dat elke bril niet alleen een optimaal kijkcomfort biedt, maar ook perfect past bij uw levensstijl.

De video hieronder laat zien hoe multifocaal maatwerk bij ons tot stand komt.

Eerst een oogmeting?

U bent van harte welkom in onze comfortabele oogmeetruimte. Hier voeren we een geavanceerde AVA oogmeting uit. Deze behoort tot de meest precieze ter wereld. Zo weet u zeker dat de glazen in uw nieuwe correctiebril u optimaal zicht zullen opleveren. Na de oogmeting gaan we samen met u op zoek naar het perfect passende montuur!

Een afspraak maken is verstandig. Zo weet u zeker dat u meteen aan de beurt bent.

Uw bezoek inplannen?

Uw bezoek inplannen regelt u eenvoudig online of telefonisch met ons.

Voordelen van uw bezoek plannen:

  • Gemakkelijk online of telefonisch inplannen
  • U wordt direct geholpen
  • Wij kunnen alle tijd voor u en uw ogen nemen