MULTIFOCALE GLAZEN

Waarom kiezen voor Multifocale glazen?

Multifocale glazen van Hartemink Optiek

Uw ogen verdienen wat Hartemink Optiek betreft het allerbeste. Daarom kiezen Herman en Violette ervoor te werken met de geavanceerde (slijp) apparatuur en brillenglazen van Essilor (bekend van de Varilux glazen). Zo beschikt Hartemink Optiek over een Visioffice.

Visioffice

Met dit apparaat wordt digitaal een exacte meting gemaakt van de stand van uw ogen in het montuur tot op de tiende millimeter nauwkeurig. Het is echter zo dat er een duidelijk prijsverschil merkbaar is tussen  de diverse multifocale glazen. Wat rechtvaardigt dit verschil?

Herman Hartemink: “Ik begin altijd met een vraaggesprek met mijn klant. Waar heeft u een bril voor nodig? Wat zijn uw hobby’s? Doet u graag aan sport? Kijken naar de mens achter de bril levert altijd zinvolle informatie op om een beter correctieproduct te kunnen maken, dat precies past bij de gebruiksbehoefte van een persoon. Multifocale glazen kunnen wij op verschillende manieren slijpen. Eigenlijk precies zo, dat de glazen een ultieme correctie toepassen tussen veraf en dichtbij bij specifieke, veel voorkomende bezigheden. Door mijn klanten goed te leren kennen kan ik het perfecte kijkcomfort verpakken in een stijlvolle bril. Alleen zo weet ik zeker dat een bril precies bij mijn klant past, ongeacht of deze nu kiest voor enkelvoudig of multifocaal.