OOGMETING

Vrijblijvende oogmeting

Via een vrijblijvende oogmeting de status van uw ogen bekijken?

Bij Hartemink Optiek Doetinchem kunt u terecht voor een zeer precieze vrijblijvende oogmeting. Dankzij de nieuwste geavanceerde apparatuur kan uw opticien bij Hartemink Optiek exact bepalen waar welke correctie moet plaatsvinden. Kwaliteit staat bij de vrijblijvende oogmeting voorop.

Bril of lenzen?

De oogmeetruimte bij Hartemink Optiek in Doetinchem is gesitueerd in een afgeschermd gedeelte van de optiekzaak. Hierdoor kunt u in alle rust op discrete wijze samen met de opticien bekijken hoe het is gesteld met uw ogen. Er is tevens gedacht aan de partner of de ouder (in het geval van oogmeting bij kinderen). Zij kunnen aanwezig zijn in de oogmeetruimte en comfortabel plaatsnemen. Na de oogmeting bepaalt u zelf of u een montuur wilt uitzoeken of lenzen wilt gaan dragen. Uiteraard helpt de opticien u bij het maken van de juiste, weloverwogen keuze.

AVA-technologie

Wist u dat de ogen van 95% van de mensen nóg beter gecorrigeerd kunnen worden? Uw ogen hebben dus meer potentieel dan u denkt. Met onze nieuwste oogmeettechniek kunt u dit zelf ervaren. Onze AVA-technologie tilt uw oogmeting naar een nieuw niveau van gemak en comfort. U ervaart een vloeiender en meer ontspannen oogonderzoek dan ooit tevoren.

Al decennia lang worden ogen gemeten tot een kwart van een dioptrie, bijvoorbeeld een sterkte van -1,75 of +0,25. Dit zijn de huidige correctienormen van brillenglazen, maar deze beperken uw zicht omdat uw ogen een veel hogere precisie kunnen waarnemen. Dankzij de AVA-technologie kunnen we een preciezer oogonderzoek uitvoeren dat tot wel honderdsten nauwkeurig is. Uw sterkte kan dan dus ook -1,76 of -1,77 zijn. Dit verschil ziet u direct.

En dat niet alleen: na het oogonderzoek kijken we met onze unieke VOX-apparatuur naar de exacte positie en stand van uw montuur op uw gezicht. De sterkte van de glazen wordt vervolgens geoptimaliseerd voor uw montuur, zodat u kunt genieten van optimaal zicht in alle kijkrichtingen.

“Elk oog is anders en bestaat uit unieke kenmerken. Dankzij de nieuwste AVA-technologie kunnen wij een net zo unieke oogmeting uitvoeren en uw sterkte tot op honderdsten bepalen. Als resultaat krijgt u een ultiem nauwkeurige bril voor optimale kijkprecisie en kijkcomfort.” – Herman Hartemink

Wilt u ook alle potentie uit uw ogen halen? Maak dan een afspraak voor een oogonderzoek. Dit kan heel gemakkelijk via onze website of door te bellen naar 0314 840 134.