REVIEWS

Beoordeling Hartemink Optiek
9
134 beoordelingen

Reviews Hartemink Optiek

17 september 2019
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van contactlenzen, contactlenscontrole, oogmeting
Positieve ervaring:
Eigenlijk de beste opticien die mijn vrouw en ik ons kunnen wensen. Zeer vakkundig, correct en klantvriendelijk. Zelfs jaren na onze verhuizing naar Noord Holland komen we nog altijd graag naar Doetinchem voor de periodieke lenscontroles.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
25 mei 2019
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: service (nieuwe neuspad, bril bijstellen)
Positieve ervaring:
Bril van schoonmoeder ter reparatie aangeboden. Ivm afstellen werd aangeboden de bril thuis te komen bezorgen. Ook de reservebril werd nagekeken en dat alles zonder kosten. Super.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
27 maart 2019
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: zonnebril
Positieve ervaring:
Zeer vriendelijk en goed geholpen! top winkel :)
Verbeterpunten/ tips:
Geen
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
20 februari 2019
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, optometrisch onderzoek, orthoptisch onderzoek, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen), zonnebril
Positieve ervaring:
Bij de aanschaf van mijn nieuwe bril bleek dat ik een prisma afwijking had. Hiervoor moest een speciale meting worden gedaan. Deze kon bij Hartemink zelf op afspraak worden gedaan wat er fijn was. Er werd alle tijd genomen om alles door te spreken. Ik kreeg heel duidelijk en eerlijk advies en er werd samen met mij gezocht naar een bril die precies bij mij pasten. Ik heb nu een hele mooie bril waar ik erg blij mee! Dus ik raad Hartemink zeker aan.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
20 februari 2019
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting
Positieve ervaring:
Bij Hartemink gekomen door positieve ervaringen van vrienden/familie. Ik moet zeggen; een totaal andere ervaring en benadering dan wat ik gewend was. Open, transparant, professioneel.... je voelt je gewaardeerd dat je dat je bij Hartemink een bril komt kopen, erg prettig. Erg uitgebreide oogmeting en oogdrukmeting, neem t er ook alle tijd voor. Bij het ophalen, wordt je direct herkent, koffie erbij, en ze gaan voor je aan de slag. Zelfs het betalen voelt als een feestje!
Verbeterpunten/ tips:
Meer profileren als speciaalzaak! Want dat zijn jullie! Begreep dat er binnenkort nieuwe apparatuur kwam, om zich meer op oogzorg te richten, uitstekend!
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
18 december 2018
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van contactlenzen, contactlenscontrole, oogmeting
Positieve ervaring:
De zaak van Herman Hartemink en zijn vrouw onderscheidt zich positief door: persoonlijke aandacht, de tijd nemen, nette prijzen, jouw probleem hun zorg laten zijn, goede koffie en een lieve toegangsbewaker als hond bij binnenkomst.
Verbeterpunten/ tips:
Geen. Blijf zo, dan is dit veel waard.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
15 mei 2018
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van brillenglazen, oogmeting
Positieve ervaring:
Ik geef hun de warme douche. Speciaal voor mij ging hij even open op Hemelvaart dag. Zoals beloofd zou de bril woensdag klaar zijn zodat ik het mee kon nemen met vakantie. Dat was niet het geval maar het zou die nacht met de verzending komen. Op Hemelvaartsdag voor ons vertrek is hij naar de winkel gegaan, de bril gemaakt en ik kon hem ophalen en meenemen op vakantie. Dit is nog eens service. Ze krijgen van mij de warme douche.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment9
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
12 oktober 2017
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril
Positieve ervaring:
Buiten winkeltijd om helpen, super en de tijd nemen. Altijd op zoek naar een oplossing.
Verbeterpunten/ tips:
Geen tips of verbeterpunten. Profieleer je meer als een expert op het vakgebied.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment8
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
7 juli 2017
9
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van contactlenzen, oogmeting
Positieve ervaring:
Hartelijk binnenkomen en fijn geholpen goede sfeer! Met een vakkundig advies van Herman omgeschakeld van harde naar zachte lenzen. Er word hier de tijd genomen om eraan te wennen zodat het uiteindelijk ook prettig dragen is. Lees/computerbril erbij uitgezocht. Ik was blij verrast dat ik na enkele dagen een telefoontje kreeg dat het allemaal klaar was. Herman en Violette bedankt voor deze snelle service!!
  • Totaal oordeel9
  • Bereikbaarheid (tel/ email)n.v.t.
  • Klantvriendelijkheid9
  • Informatieverstrekking9
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment8
  • Kwaliteit9
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
16 juni 2017
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, zonnebril
Positieve ervaring:
Niet alleen vakkundig en professioneel, maar uiterst vriendelijk en met goede persoonlijke aandacht voor de klant. Ze bieden een ruim assortiment aan met een zeer mooie lijn aan brillen, aangeboden in een stijlvolle zaak.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)n.v.t.
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
6 maart 2017
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, oogmeting, zonnebril
Positieve ervaring:
Geweldige optiekzaak! De begroeting bij binnenkomst alleen al.... je voelt je er gelijk welkom. Weten erg veel van hun vak, moderne apparatuur. Ik ben ook zeer tevreden met mijn nieuwe varilux bril en zonnebril. Leuk, jong en energiek ondernemers stel!
Verbeterpunten/ tips:
Geen
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment9
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
4 maart 2017
8
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril
Positieve ervaring:
Vriendelijk en gaf vertrouwen...Ik kreeg zo maar twee brillen mee, om thuis te kijken. Mail gestuurd om de bril bij te stellen.
  • Totaal oordeel8
  • Bereikbaarheid (tel/ email)n.v.t.
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking8
  • Communicatie8
  • Professionaliteit medewerkers7
  • Assortiment7
  • Kwaliteit9
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
4 maart 2017
9
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril
  • Totaal oordeel9
  • Bereikbaarheid (tel/ email)n.v.t.
  • Klantvriendelijkheid9
  • Informatieverstrekking9
  • Communicatie9
  • Professionaliteit medewerkers9
  • Assortiment8
  • Kwaliteit9
  • Afspraken nakomen9
  • Snelheid dienstverlening9
27 december 2016
9
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting
  • Totaal oordeel9
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment8
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
21 december 2016
9
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, oogmeting
Positieve ervaring:
Mijn vrouw en ik konden zonder afspraak gelijk worden geholpen. De oogmeting en voorlichting waren professioneel. De Varilux- en leesbril bevallen erg goed en ik zie er heel goed mee. Eerdere ervaring bij een ketenwinkel was me niet goed bevallen. Zeer persoonlijke behandeling bij Hartemink.
Verbeterpunten/ tips:
geen
  • Totaal oordeel9
  • Bereikbaarheid (tel/ email)9
  • Klantvriendelijkheid9
  • Informatieverstrekking9
  • Communicatie9
  • Professionaliteit medewerkers9
  • Assortiment8
  • Kwaliteit8
  • Afspraken nakomen9
  • Snelheid dienstverlening10
21 december 2016
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting
Positieve ervaring:
- Herman en Violette zijn betrokken. Ze nemen de tijd voor het meten en geven duidelijke uitleg. - ze helpen je met het vinden van een goede montuur. Ik twijfelde veel en heb veel modellen op gehad. Ik voelde geen moment bezwaard of opgejaagd. - er heer
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
19 december 2016
9
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van contactlenzen, oogmeting, contactlenscontrole
  • Totaal oordeel9
  • Bereikbaarheid (tel/ email)9
  • Klantvriendelijkheid9
  • Informatieverstrekking9
  • Communicatie9
  • Professionaliteit medewerkers9
  • Assortiment9
  • Kwaliteit9
  • Afspraken nakomen9
  • Snelheid dienstverlening9
15 november 2016
5
Aanbeveling: nee
Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting
Positieve ervaring:
Helaas heb ik geen positieve ervaring bij Hartemink Optiek. Mijn ogen hebben geen standaard afwijking en zijn lastig te meten. Herman heeft zijn best gedaan om het op te lossen, maar het lukt hem niet. 4 paar glazen verder, via de oogarts objectief gemeten met enorme verschillen ten opzichte van de metingen van Herman. Waar je bij andere zaken een keurig pasje meekrijgt met de recepten van de glazen, mag je het bij Herman met een mailtje doen nadat je er meerdere keren om hebt moeten vragen. Al met al een prachtige zaak, met vriendelijke mensen, maar wanneer het wat ingewikkelder wordt dan gemiddeld ben je bij Herman slecht af.
Verbeterpunten/ tips:
Schroom niet om mensen door te verwijzen naar de oogarts en zijn team. Dan komen mensen vervolgens echt wel weer terug om de bril bij jou uit te zoeken.
  • Totaal oordeel5
  • Bereikbaarheid (tel/ email)5
  • Klantvriendelijkheid8
  • Informatieverstrekking5
  • Communicatie5
  • Professionaliteit medewerkers5
  • Assortiment8
  • Kwaliteit3
  • Afspraken nakomen6
  • Snelheid dienstverlening6
24 oktober 2016
8
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril
Positieve ervaring:
Een goede uitleg over het aanschaf van een nieuwe bril,ben er zeer tevreden over ben blij dat ik bij Hartemink Optiek een bril heb gekocht .
  • Totaal oordeel8
  • Bereikbaarheid (tel/ email)8
  • Klantvriendelijkheid9
  • Informatieverstrekking9
  • Communicatie9
  • Professionaliteit medewerkers9
  • Assortiment8
  • Kwaliteit8
  • Afspraken nakomen8
  • Snelheid dienstverlening8
19 oktober 2016
9
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van brillenglazen, oogmeting
  • Totaal oordeel9
  • Bereikbaarheid (tel/ email)7
  • Klantvriendelijkheid9
  • Informatieverstrekking9
  • Communicatie9
  • Professionaliteit medewerkers9
  • Assortiment7
  • Kwaliteit9
  • Afspraken nakomen9
  • Snelheid dienstverlening9
22 juli 2016
8
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, zonnebril
Positieve ervaring:
Vriendelijk personeel, adequate service
  • Totaal oordeel8
  • Bereikbaarheid (tel/ email)8
  • Klantvriendelijkheid9
  • Informatieverstrekking9
  • Communicatie9
  • Professionaliteit medewerkers9
  • Assortiment8
  • Kwaliteit9
  • Afspraken nakomen8
  • Snelheid dienstverlening8
19 juni 2016
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, zonnebril
Positieve ervaring:
Met de nieuwe bril zie ik echt een wereld van verschil. Dan met de grote bedrijven. Waar je eigenlijk een nummer bent en je toch het gevoel heb dat er iets aan gesmeerd wordt.
Verbeterpunten/ tips:
Zijn er niet. Ga zo door.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
13 juni 2016
9
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril
Positieve ervaring:
Gewoon uitstekend
  • Totaal oordeel9
  • Bereikbaarheid (tel/ email)9
  • Klantvriendelijkheid9
  • Informatieverstrekking9
  • Communicatie9
  • Professionaliteit medewerkers9
  • Assortiment7
  • Kwaliteit9
  • Afspraken nakomen9
  • Snelheid dienstverlening9
6 juni 2016
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, zonnebril
Positieve ervaring:
Bijzondere Optiekzaak !! Zeer goede uitstraling. Groots in Advies en vakkundigheid. Zeer vriendelijke ,gastvrije benadering.
Verbeterpunten/ tips:
Indien er mogelijkheden zijn , de zaak iets dichter bij Venray.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
4 juni 2016
9
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, optometrisch onderzoek, zonnebril
Positieve ervaring:
Zeer vriendelijke, professionele hulp bij het uitzoeken van een bril en grote ruime keuze moderne merk monturen. Beter dan elders. Mooie style volle winkel.
Verbeterpunten/ tips:
Nog niet gevonden
  • Totaal oordeel9
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment9
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen8
  • Snelheid dienstverlening9
12 april 2016
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, aankoop van contactlenzen, oogmeting, contactlenscontrole
Positieve ervaring:
Een zeer prettige ervaring met deze optiekzaak. Winkel straalt rust uit, mooie collectie en veel verstand van wat staat en wat niet. Goede uitleg daarover. Aanmeten van de brillenglazen gebeurd op een bijzondere manier, volledig digitaal en met ophalen van de bril was dit ook gelijk te merken, wat een verschil!
Verbeterpunten/ tips:
Collectie sport/fietsbrillen mag wat uitgebreider.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)n.v.t.
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment9
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10