REVIEWS

Beoordeling Hartemink Optiek
9.1
145 beoordelingen

Reviews Hartemink Optiek

2 mei 2021
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting
Positieve ervaring:
Zoek ik een bril waarmee ik op afstand scherp kan kijken, waar ik de krant mee kan lezen EN waarmee ik ook nog mijn thuiswerk op de computer goed kan doen. Wat denk je .... ook die heeft Herman in elkaar geknutseld. Tevreden? Zeer tevreden!
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
18 februari 2021
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van contactlenzen, contactlenscontrole, oogmeting
Positieve ervaring:
Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, er wordt hygiënisch en zeer professioneel te werk gegaan. Je hebt hier te maken met mensen die verstand hebben van hun vak.
Verbeterpunten/ tips:
Geen
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
3 februari 2021
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: service (nieuwe neuspad, bril bijstellen)
Positieve ervaring:
Mijn bril zit eindelijk weer goed! Dankjewel
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
12 januari 2021
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen)
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
10 oktober 2020
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen)
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
4 oktober 2020
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van contactlenzen, contactlenscontrole
Positieve ervaring:
Klantgericht, betrouwbaar een goede kwaliteit. Een persoonlijke touch en je kunt altijd snel terecht.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
2 september 2020
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, aankoop van contactlenzen, contactlenscontrole, oogmeting, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen)
Positieve ervaring:
Een hele prettige zaak, met vriendelijk en zeer deskundige medewerkers. Ook hebben ze daar Puck, de tophond!
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
17 juni 2020
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, oogmeting
Positieve ervaring:
Perfecte oogmeting. Prettige omgang met de klant.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
27 november 2019
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, optometrisch onderzoek, orthoptisch onderzoek
Positieve ervaring:
Prima en professioneel geholpen door fijne mensen,ruime keus in monturen en glazen en wil nergens anders meer naartoe.
Verbeterpunten/ tips:
Ik kan er geen verbeterpunten bedenken.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
24 november 2019
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril
Positieve ervaring:
Een stel klantgerichte ondernemers met passie voor hun werk. Ondernemers en medewerkers zijn enthousiast en deskundig. Bij binnenkomst weten ze wie je bent en behandelen ze je volgens het oude principe.... de klant is koning. Bij beschadiging van montuur tot 3x toe (fabricagefout) zelfs een hele nieuwe bril mogen uitzoeken + nieuwe glazen. Alles zeer vriendelijk afgehandeld. Ze vertellen je eerlijk hoe een bril je staat (ook als hij niet mooi staat) en zijn niet opdringerig. En toen ze niet in de winkel hadden wat ik wilde gingen ze voor me opzoek naar een geschikt montuur en zijn daarin zeker geslaagd. We hebben nu al een aantal brillen bij Hartemink gekocht en zijn altijd zeer tevreden. Helemaal blij zijn we sinds ze Theo-brillen hebben. Theo-brillen en Hartemink, een betere combinatie is er niet.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
7 oktober 2019
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van contactlenzen
Positieve ervaring:
zeer professionele en persoonlijke benadering , heel prettig en klantvriendelijk.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
17 september 2019
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van contactlenzen, contactlenscontrole, oogmeting
Positieve ervaring:
Eigenlijk de beste opticien die mijn vrouw en ik ons kunnen wensen. Zeer vakkundig, correct en klantvriendelijk. Zelfs jaren na onze verhuizing naar Noord Holland komen we nog altijd graag naar Doetinchem voor de periodieke lenscontroles.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
25 mei 2019
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: service (nieuwe neuspad, bril bijstellen)
Positieve ervaring:
Bril van schoonmoeder ter reparatie aangeboden. Ivm afstellen werd aangeboden de bril thuis te komen bezorgen. Ook de reservebril werd nagekeken en dat alles zonder kosten. Super.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
27 maart 2019
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: zonnebril
Positieve ervaring:
Zeer vriendelijk en goed geholpen! top winkel :)
Verbeterpunten/ tips:
Geen
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
20 februari 2019
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, optometrisch onderzoek, orthoptisch onderzoek, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen), zonnebril
Positieve ervaring:
Bij de aanschaf van mijn nieuwe bril bleek dat ik een prisma afwijking had. Hiervoor moest een speciale meting worden gedaan. Deze kon bij Hartemink zelf op afspraak worden gedaan wat er fijn was. Er werd alle tijd genomen om alles door te spreken. Ik kreeg heel duidelijk en eerlijk advies en er werd samen met mij gezocht naar een bril die precies bij mij pasten. Ik heb nu een hele mooie bril waar ik erg blij mee! Dus ik raad Hartemink zeker aan.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
20 februari 2019
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting
Positieve ervaring:
Bij Hartemink gekomen door positieve ervaringen van vrienden/familie. Ik moet zeggen; een totaal andere ervaring en benadering dan wat ik gewend was. Open, transparant, professioneel.... je voelt je gewaardeerd dat je dat je bij Hartemink een bril komt kopen, erg prettig. Erg uitgebreide oogmeting en oogdrukmeting, neem t er ook alle tijd voor. Bij het ophalen, wordt je direct herkent, koffie erbij, en ze gaan voor je aan de slag. Zelfs het betalen voelt als een feestje!
Verbeterpunten/ tips:
Meer profileren als speciaalzaak! Want dat zijn jullie! Begreep dat er binnenkort nieuwe apparatuur kwam, om zich meer op oogzorg te richten, uitstekend!
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
18 december 2018
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van contactlenzen, contactlenscontrole, oogmeting
Positieve ervaring:
De zaak van Herman Hartemink en zijn vrouw onderscheidt zich positief door: persoonlijke aandacht, de tijd nemen, nette prijzen, jouw probleem hun zorg laten zijn, goede koffie en een lieve toegangsbewaker als hond bij binnenkomst.
Verbeterpunten/ tips:
Geen. Blijf zo, dan is dit veel waard.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
15 mei 2018
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van brillenglazen, oogmeting
Positieve ervaring:
Ik geef hun de warme douche. Speciaal voor mij ging hij even open op Hemelvaart dag. Zoals beloofd zou de bril woensdag klaar zijn zodat ik het mee kon nemen met vakantie. Dat was niet het geval maar het zou die nacht met de verzending komen. Op Hemelvaartsdag voor ons vertrek is hij naar de winkel gegaan, de bril gemaakt en ik kon hem ophalen en meenemen op vakantie. Dit is nog eens service. Ze krijgen van mij de warme douche.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment9
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
12 oktober 2017
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril
Positieve ervaring:
Buiten winkeltijd om helpen, super en de tijd nemen. Altijd op zoek naar een oplossing.
Verbeterpunten/ tips:
Geen tips of verbeterpunten. Profieleer je meer als een expert op het vakgebied.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment8
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
7 juli 2017
9
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van contactlenzen, oogmeting
Positieve ervaring:
Hartelijk binnenkomen en fijn geholpen goede sfeer! Met een vakkundig advies van Herman omgeschakeld van harde naar zachte lenzen. Er word hier de tijd genomen om eraan te wennen zodat het uiteindelijk ook prettig dragen is. Lees/computerbril erbij uitgezocht. Ik was blij verrast dat ik na enkele dagen een telefoontje kreeg dat het allemaal klaar was. Herman en Violette bedankt voor deze snelle service!!
  • Totaal oordeel9
  • Bereikbaarheid (tel/ email)n.v.t.
  • Klantvriendelijkheid9
  • Informatieverstrekking9
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment8
  • Kwaliteit9
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
16 juni 2017
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, zonnebril
Positieve ervaring:
Niet alleen vakkundig en professioneel, maar uiterst vriendelijk en met goede persoonlijke aandacht voor de klant. Ze bieden een ruim assortiment aan met een zeer mooie lijn aan brillen, aangeboden in een stijlvolle zaak.
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)n.v.t.
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment10
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
6 maart 2017
10
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, oogmeting, zonnebril
Positieve ervaring:
Geweldige optiekzaak! De begroeting bij binnenkomst alleen al.... je voelt je er gelijk welkom. Weten erg veel van hun vak, moderne apparatuur. Ik ben ook zeer tevreden met mijn nieuwe varilux bril en zonnebril. Leuk, jong en energiek ondernemers stel!
Verbeterpunten/ tips:
Geen
  • Totaal oordeel10
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment9
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
4 maart 2017
8
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril
Positieve ervaring:
Vriendelijk en gaf vertrouwen...Ik kreeg zo maar twee brillen mee, om thuis te kijken. Mail gestuurd om de bril bij te stellen.
  • Totaal oordeel8
  • Bereikbaarheid (tel/ email)n.v.t.
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking8
  • Communicatie8
  • Professionaliteit medewerkers7
  • Assortiment7
  • Kwaliteit9
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
4 maart 2017
9
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril
  • Totaal oordeel9
  • Bereikbaarheid (tel/ email)n.v.t.
  • Klantvriendelijkheid9
  • Informatieverstrekking9
  • Communicatie9
  • Professionaliteit medewerkers9
  • Assortiment8
  • Kwaliteit9
  • Afspraken nakomen9
  • Snelheid dienstverlening9
27 december 2016
9
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting
  • Totaal oordeel9
  • Bereikbaarheid (tel/ email)10
  • Klantvriendelijkheid10
  • Informatieverstrekking10
  • Communicatie10
  • Professionaliteit medewerkers10
  • Assortiment8
  • Kwaliteit10
  • Afspraken nakomen10
  • Snelheid dienstverlening10
21 december 2016
9
Aanbeveling: ja
Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, oogmeting
Positieve ervaring:
Mijn vrouw en ik konden zonder afspraak gelijk worden geholpen. De oogmeting en voorlichting waren professioneel. De Varilux- en leesbril bevallen erg goed en ik zie er heel goed mee. Eerdere ervaring bij een ketenwinkel was me niet goed bevallen. Zeer persoonlijke behandeling bij Hartemink.
Verbeterpunten/ tips:
geen
  • Totaal oordeel9
  • Bereikbaarheid (tel/ email)9
  • Klantvriendelijkheid9
  • Informatieverstrekking9
  • Communicatie9
  • Professionaliteit medewerkers9
  • Assortiment8
  • Kwaliteit8
  • Afspraken nakomen9
  • Snelheid dienstverlening10