Senioren | Hartemink Optiek | Extra aandacht voor ooggezondheid

Aandacht voor uw ooggezondheid als u wat ouder wordt

Vanaf de leeftijd van 55 jaar, is het verstandig om wat extra aandacht te hebben voor uw ooggezondheid. Draagt u al jaren een bril of lenzen en merkt u dat de kwaliteit van uw zicht met de tijd verder achteruitgaat? Voor u is dan misschien dit het moment om, naast een oogmeting, ook een grondiger oogonderzoek te overwegen.

Onze beloften aan u als u bij ons komt voor een check van uw ooggezondheid:

  • Wij stellen de juiste vragen en luisteren aandachtig naar u. Wij en nemen de tijd om zorgvuldig te onderzoeken hoe het met uw ogen en zicht gesteld is.
  • Wij doen een zeer nauwkeurige AVA-oogmeting en adviseren u zo transparant als onze glazen over wat in onze ogen de beste kijkoplossing voor u is.
  • Wij voeren een oogonderzoek en netvliescontrole uit. Onze optometrist beoordeelt de resultaten. Vervolgens ontvangt u een rapportage en een eventueel advies of rechtstreekse doorverwijzing.
  • Wij kijken samen met u, ook aan de hand van uw wensen en budget, welk montuur plus glazen het beste bij u past.

AVA-oogmeting + oogonderzoek

Als u wat ouder wordt, neemt het risico op oogaandoeningen elk jaar verder toe. Veel van deze aandoeningen, zoals Glaucoom of Maculadegeneratie, ontwikkelen zich langzaam en onopgemerkt. Ze kunnen in een vroeg stadium onherstelbare schade aanrichten, zonder dat u dit direct merkt. Daarom adviseren wij u om periodiek preventief een oogonderzoek te laten uitvoeren. Gecombineerd met onze nauwkeurige AVA-oogmeting helpt dit u om eventuele problemen vroegtijdig te identificeren en aan te pakken. Zorgvuldigheid kan een belangrijk verschil maken voor uw zicht op lange termijn.

Oog voor oogaandoeningen

Actief zijn en blijven is een groot goed. Of u nu houdt van fietsen, lezen, televisiekijken, autorijden of simpelweg graag samen met partner geniet van uw kinderen en kleinkinderen: gezonde ogen en goed zicht maken uw leven aangenamer. Daar zetten wij ons heel graag voor in. Zo richten wij ons ook specifiek op veelvoorkomende ongemakken en aandoeningen, zoals:

Een nieuw montuur?

Bent u toe aan een nieuwe bril? Ons assortiment aan monturen is breed en gevarieerd, van modieus tot eigenzinnig, zodat u altijd een bril vindt die bij u past. Als u dat op prijs stelt, helpen wij u natuurlijk met alle plezier een perfect passende keuze te maken.

Mogen wij u (preventief) verder helpen?

U bent van harte welkom in onze comfortabele oogmeetruimte voor een grondige AVA-oogmeting en eventueel een uitgebreider oogonderzoek. Samen zorgen wij ervoor dat uw ogen hun verdiende aandacht krijgen, zodat u kunt blijven genieten van al het moois dat het leven u te bieden heeft.

Een afspraak maken is verstandig. Zo weet u zeker dat u meteen aan de beurt bent.

Uw bezoek inplannen?

Uw bezoek inplannen regelt u eenvoudig online of telefonisch met ons.

Voordelen van uw bezoek plannen:

  • Gemakkelijk online of telefonisch inplannen
  • U wordt direct geholpen
  • Wij kunnen alle tijd voor u en uw ogen nemen
Op Woensdag 17-07 en 24-07 zijn wij gesloten.
Op Woensdag 17-07 en 24-07 zijn wij gesloten.