Kinderen oogmeting | Hartemink Optiek | Boliestraat Doetinchem

Kijkoplossingen voor kinderen

Bij Hartemink Optiek begrijpen we dat het vinden van de juiste oogzorg voor uw kind een belangrijke taak is. Als ouder heeft u baat bij een opticien die niet alleen kijkt naar de ogen, maar ook naar uw kind zelf.

Kinderoogzorg

Wij zijn er voor u samen, of het nu gaat om een eerste oogmeting na een verwijzing van school of de schoolarts, of om een nieuwe bril of lenzen omdat uw kind is gegroeid.

Onze beloften aan u en uw kind

  • Wij zien uw kind, stellen de juiste vragen en nemen de tijd om zorgvuldig te onderzoeken wat uw kind nodig heeft. Dat doen we met geduld en empathie.
  • Wij doen een oogmeting en adviseren u zo transparant als onze glazen over wat wij de beste kijkoplossing voor uw kind vinden.
  • Wij communiceren helder en begrijpelijk, zowel met u als met uw kind.

Een bril uitzoeken

In onze optiek hebben wij een ruime keuze kinderbrillen met sterke, modieuze of juist minimalistische monturen. Deze voorzien wij altijd van brillenglazen die net zo dun en licht van gewicht zijn als gebruikelijk bij volwassen. Onze brillen kunnen tegen een stootje, of uw kind nu aan het spelen is of zich concentreert in de klas.

Oog voor oogaandoeningen

Wij zijn bijzonder alert op oogaandoeningen zoals myopie (bijziendheid) en fixatie disparatie. Onze aanpak volgt de MKH-methode, waarbij we nauwkeurig te werk gaan om de beste oogzorg voor uw kind te waarborgen.

Ongelukje?

Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn met de bril of lenzen van uw kind, dan staan wij klaar om snel en vakkundig reparaties of bijstelwerkzaamheden uit te voeren.

Kom langs voor een oogmeting

In onze comfortabele oogmeetruimte bent u met uw kind van harte welkom. Hier voeren wij een geavanceerde AVA-oogmeting uit, een nauwkeurige manier om precies te ontdekken in welke mate en waardoor uw kind minder goed ziet. Op basis van deze meting krijgt u een persoonlijk advies.

Een afspraak maken is verstandig. Zo weet u zeker dat u meteen aan de beurt bent en wij u de aandacht kunnen bieden die nodig is.

Uw bezoek inplannen?

Uw bezoek inplannen regelt u eenvoudig online of telefonisch met ons.

Voordelen van uw bezoek plannen:

  • Gemakkelijk online of telefonisch inplannen
  • U wordt direct geholpen
  • Wij kunnen alle tijd voor u en uw ogen nemen
Op Woensdag 17-07 en 24-07 zijn wij gesloten.
Op Woensdag 17-07 en 24-07 zijn wij gesloten.