KINDERBRILLEN

Kinderbrillen van Hartemink Optiek

Kunt u voor kinderbrillen ook terecht bij Hartemink Optiek?

Hartemink Optiek is bij uitstek geschikt voor het aanmeten van correctiebrillen bij kinderen. Een sterke, pedagogische benadering zorgt ervoor dat het uitzoeken van een kinderbril meer een avontuur wordt, dan een noodzakelijk kwaad.

Aansprekende collectie kindermonturen

Kinderen krijgen bij Hartemink Optiek alle aandacht, zo is er een aparte kinderhoek gecreëerd, centraal in de winkel. Kinderen treffen hier een aansprekende collectie kindermonturen, die zij naar hartenlust kunnen passen.

Ongelukje?

Uiteraard weten Herman & Violette raad met beschadigde of kapotte kinderbrillen. Deze worden – zo mogelijk direct – vakkundig gerepareerd en gesteld. Een kind moet speels kunnen zijn, een goede opticien past zich daarop aan. Voor kinderbrillen Doetinchem in, dus!

Hartemink Optiek biedt de volgende merken kinderbrillen aan

 • BBIG
  Kinderen voelen feilloos aan wat ze wèl en wat ze niet mooi vinden, ook als het gaat om de keuze van hun bril. In de wereld volgens BBIG moeten kinderbrillen voldoen aan dezelfde voorwaarden als een bril voor een volwassene. Uw kind moet het model mooi vinden en het materiaal moet in de smaak vallen. De bril moet leuk zijn, spannend, uitdagend en flitsend, maar zeker niet kinderachtig. Fraai ontworpen met veel oog voor detail. Aangeboden in een zeer breed assortiment, met voor ieder wat wils.
 • Dutz Kidz
  De monturen in de Dutz Kidz collectie zijn ontworpen voor plezier, comfort en een perfecte pasvorm. Ze zijn sterk, duurzaam, kindvriendelijk en passen bij de laatste trends op het gebied van monturen voor volwassenen. Geweldige kleuren en styling maken deze collectie tot een leuk statement voor trendy kinderen die hun persoonlijkheid graag uitdrukken in hun brillen.
 • Vingino
  Modisch, stoer en eigenzinnig. Een volwassen kwalitatief hoogwaardig product, gemaakt in kindermaten zonder uit het oog te verliezen dat kinderen kleurrijker zijn dan volwassenen.
 • Nano Vista
  De Nanovista kinderbrillen zijn 35% lichter dan acetaat-brillen en de brilpoten zijn uiterst flexibel dankzij het gepatenteerde Siliflex materiaal. Deze monturen zijn bovendien tot 35% lichter en de uiteinden van de brilpoten zijn verstelbaar voor een maximaal draagcomfort. Het zijn echter de uitzonderlijke flexibiliteit en de exclusieve ‘S2’ scharnieren die deze kleurrijke monturen absoluut ‘child-proof’ maken. Dit merk biedt brillen voor de allerkleinste kids vanaf 0 jaar tot maten geschikt voor tieners.