Flair Monturen | Hartemink Optiek | Doetinchem

Flair monturen

“Made in Germany” is voor Flair meer dan een stempel als merkteken van uitstekende kwaliteit. De mensen die hier werken hebben passie voor het ontwerpen en produceren van brilmonturen, waarvan het grootste deel nog handenarbeid is.

Al meer dan 75 jaar wordt gewerkt midden in het Duitse heuvellandschap vlakbij Oelde   – een stijlvolle omgeving met zeer veel flair – en zo is de naam Flair ook ontstaan. Vele van de mensen die in de Flair filosofie geloven, werken hier al jaren, soms zelfs al direct na hun opleiding, en zijn een belangrijk onderdeel van de Flair familie. Met veel passie en aandacht voor detail – van de ontwerpfase tot aan de laatste kwaliteitscontrole – produceren zij unieke designbrillen voor enthousiaste klanten over de hele wereld.

Flair staat voor innovatieve oplossingen, precisie handenarbeid tot in het kleinste detail en van de hoogste kwaliteit wat je kan zien en voelen. Met buitengewoon lichte brilmonturen in veelzijdige designs zet Flair tijdloze trends neer in al haar collecties. Flair weet hoe je design, fashion en functionaliteit moet combineren om van ieder brilmontuur een uniek meesterwerk te maken net zo uniek als de Flair brildrager zelf.

Montage via het Flair-wereldoctrooi

Deze gepatenteerde montagetechniek heeft het allemaal: in plaats van schroeven, lijm of pluggen te gebruiken, worden de glazen bevestigd met een blijvend elastische en praktisch onzichtbare nylondraad die slechts 0,4 mm dun is. Hiervoor is slechts één – weliswaar perfect doordachte – knoop nodig. 

De Art Couture-collectie

Deze collectie schittert door zijn ongebruikelijke vormentaal, structuren en oppervlakteafwerkingen. Hun volledige schittering ontvouwt zich door verfijnde ontwerpen gebaseerd op complexe productieprocessen en de integratie van hoogwaardige edelstenen. In overeenstemming met de hoge kunst van sieraden worden deze individueel op een complexe manier gezet om hun volledige helderheid en effect te kunnen ontwikkelen.

Eerst een oogmeting?

U bent van harte welkom in onze comfortabele oogmeetruimte. Hier voeren we een geavanceerde AVA oogmeting uit. Deze behoort tot de meest precieze ter wereld. Zo weet u zeker dat de glazen in uw nieuwe Flair montuur u optimaal zicht zullen opleveren.

Een afspraak maken is verstandig. Zo weet u zeker dat u meteen aan de beurt bent.

Uw bezoek inplannen?

Uw bezoek inplannen regelt u eenvoudig online of telefonisch met ons.

Voordelen van uw bezoek plannen:

  • Gemakkelijk online of telefonisch inplannen
  • U wordt direct geholpen
  • Wij kunnen alle tijd voor u en uw ogen nemen
Op Woensdag 17-07 en 24-07 zijn wij gesloten.
Op Woensdag 17-07 en 24-07 zijn wij gesloten.