Titanflex lichtgewicht monturen | Hartemink Optiek | Doetinchem

Titanflex monturen

In onze collectie bieden wij met trots de Titanflex correctiemonturen aan, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve technologie en ongeëvenaarde duurzaamheid. De kracht van Titanflex ligt in het unieke materiaalgebruik, waardoor de monturen uitzonderlijk flexibel en tegelijkertijd bijzonder sterk zijn.

Lichtgewicht montuur

Titanflex monturen zijn ontworpen voor hen die waarde hechten aan comfort en kwaliteit, zonder in te leveren op stijl. Titanflex monturen zijn ontworpen om een optimale pasvorm te bieden, met lichtgewicht frames die u nauwelijks laten merken dat u ze draagt.

Of u nu op zoek bent naar een subtiele, elegante uitstraling of een meer opvallend ontwerp, Titanflex biedt een breed scala aan stijlen die uw persoonlijkheid weerspiegelen en uw unieke look completeren.

Eerst een oogmeting?

U bent van harte welkom in onze comfortabele oogmeetruimte. Hier voeren we een geavanceerde AVA oogmeting uit. Deze behoort tot de meest precieze ter wereld. Zo weet u zeker dat de glazen in uw nieuwe Titanflex montuur u optimaal zicht zullen opleveren.

Een afspraak maken is verstandig. Zo weet u zeker dat u meteen aan de beurt bent.

Uw bezoek inplannen?

Uw bezoek inplannen regelt u eenvoudig online of telefonisch met ons.

Voordelen van uw bezoek plannen:

  • Gemakkelijk online of telefonisch inplannen
  • U wordt direct geholpen
  • Wij kunnen alle tijd voor u en uw ogen nemen
Op Woensdag 17-07 en 24-07 zijn wij gesloten.
Op Woensdag 17-07 en 24-07 zijn wij gesloten.