Theo Monturen | Hartemink Optiek | Doetinchem

Theo monturen

Wat begon als een kattebelletje… op een bestelbon, groeide uit tot dé slogan van het meest eigenzinnige Belgische brillenmerk: Theo loves you. Tot op vandaag is dit motto de lijm tussen alles wat Theo doet, elke beslissing die Theo neemt en elke collectie die Theo lanceert.

Wim Somers en Patrick Hoet, opticiens met elk hun eigen winkel, besloten zelf een collectie op de markt te brengen onder de naam Theo. Waarom? Wel, heel eenvoudig: ze wilden hun klanten iets anders aanbieden dan de mainstream brillen die ze verkochten. In 1989 waren de eerste Theo brillen een feit. En baanbrekend waren ze alleszins. De daaropvolgende collecties vonden steeds gemakkelijk hun weg naar de consument. Vandaag, meer dan 30 jaar later, wordt Theo verkocht in 1400 winkels verspreid over een 50-tal landen… en Theo ziet ze allemaal graag!

Eerst een oogmeting?

U bent van harte welkom in onze comfortabele oogmeetruimte. Hier voeren we een geavanceerde AVA oogmeting uit. Deze behoort tot de meest precieze ter wereld. Zo weet u zeker dat de glazen in uw nieuwe Theo montuur u optimaal zicht zullen opleveren.

Een afspraak maken is verstandig. Zo weet u zeker dat u meteen aan de beurt bent.

Uw bezoek inplannen?

Uw bezoek inplannen regelt u eenvoudig online of telefonisch met ons.

Voordelen van uw bezoek plannen:

  • Gemakkelijk online of telefonisch inplannen
  • U wordt direct geholpen
  • Wij kunnen alle tijd voor u en uw ogen nemen
Op Woensdag 17-07 en 24-07 zijn wij gesloten.
Op Woensdag 17-07 en 24-07 zijn wij gesloten.