Nooit meer hinder van lenzen of bril met DreamLite nachtlenzen

Welke lenzendrager heeft het níet meegemaakt: droge of zelfs rode ogen gedurende de dag, door airconditioning, droge ruimten of wisselende weersomstandigheden. Met de DreamLite nachtlenzen van Procornea is dit verleden tijd, want deze corrigeren je ogen terwijl je slaapt. Hierdoor zie je optimaal, zonder lenzen of bril overdag.

Tijdens het slapen
DreamLite nachtlenzen zijn contactlenzen die worden gedragen tijdens het slapen en de vorm van de ogen tijdelijk verandert. Hierdoor is het dragen van een (lees-)bril of lenzen niet meer nodig. Je beweegt vrij, sport, shopt én gaat uit zonder de ongemakken van een bril of lenzen. Comfort en vrijheid, all day long!

DreamLite Zoom
Voor mensen die ook van dichtbij niet meer optimaal zien, maar geen (lees)bril willen aanschaffen, is de DreamLite-familie uitgebreid met de DreamLite Zoom. DreamLite werkt eenvoudig, is veilig én volledig omkeerbaar waardoor men altijd kan terugkeren naar bril of lenzen.
Geschikt voor jou?

DreamLite nachtlenzen zijn geschikt voor personen met een sterkte tussen -0,75 tot -5,50. Daarnaast kan een cilinder tot maar liefst-2,50 gecorrigeerd worden.

Maak eens een afspraak, ik informeer u er graag verder over!

 


Deel dit bericht