Preciosa

Preciosa monturen

Nederlands kwaliteitsproduct, Nederlands ontwerp en handgemaakt.

De geschiedenis van Preciosa

De geschiedenis van het merk Preciosa gaat terug tot 1936. Toen al profileerde Preciosa zich met de wat zwaardere, degelijke brillen. Sommige techniek veroudert niet. De klinkscharnieren worden nog steeds toegepast en zijn nog steeds even degelijk. Het afpolijsten gebeurt nog steeds door de hand van de vakman. De productie van een Preciosa bril vraagt om 80 tot 120 specialistische handelingen. Die worden zowel verricht door de hand van de vakman als door moderne computergestuurde machines. Elke Preciosa bril wordt met plezier en passie voor design en kwaliteit vervaardigd.

 

Preciosa brillen zijn kwalitatief hoogwaardig en duurzaam. Alle brillen worden stuk voor stuk handmatig gecontroleerd voor ze de fabriek verlaten. Garantie op eventuele productiefouten is vanzelfsprekend. Maar ook bij beschadigingen of defecten die na vele jaren dragen optreden wil Preciosa klaar staan voor haar klanten. De meeste Preciosia onderdelen zijn permanent op voorraad. Zowel monturen als onderdelen zijn snel leverbaar.

 

De Preciosa brildrager is een beetje eigenzinnig. Hij of zij wil zich anders profileren dan de meeste anderen. Met een flirt naar het verleden en met een hang naar authenticiteit. Met een keuze voor kwaliteit en met gevoel voor mode. Wie kiest voor Preciosa kiest ook voor een handgemaakte bril van Nederlandse bodem.