Blackfin monturen

Taibon Agordina, gelegen in de prachtige Italiaanse Dolomieten, is de vestigingsplaats van Blackfin. Dit familiebedrijf startte in 1971 als producent van brilmonturen voor andere merken maar is met hun eigen collectie Blackfin zeer succesvol. Wat begon met een klein aantal modellen in een paar kleuren is nu uitgegroeid tot een volwaardige collectie.

Een Blackfin montuur komt in een mooie inspiratievolle omgeving tot leven. Van schetstekening tot prototype en uiteindelijk tot een perfect Blackfin montuur van volmaakt Italiaans design. Er zijn 53 stappen nodig om uit een plaat titanium een perfecte Blackfin te produceren. Hierbij is altijd handwerk nodig, ondanks de meerdere geautomatiseerde stappen.

Blackfin volgt de allerlaatste internationale trends maar zal nooit contact verliezen met hun oorsprong die in het imposante berglandschap Dolomieten ligt. Dat zou verraad zijn aan hunzelf en aan hun concept wat Made-in-Italy echt inhoudt. Blackfin is volledig geproduceerd in Italië – neomadeinitaly – door mensen met passie voor hun werk.

Eerst een oogmeting?

U bent van harte welkom in onze comfortabele oogmeetruimte. Hier voeren we een geavanceerde AVA oogmeting uit. Deze behoort tot de meest precieze ter wereld. Zo weet u zeker dat de glazen in uw nieuwe Blackfin montuur u optimaal zicht zullen opleveren.

Een afspraak maken is verstandig. Zo weet u zeker dat u meteen aan de beurt bent.

Uw bezoek inplannen?

Uw bezoek inplannen regelt u eenvoudig online of telefonisch met ons.

Voordelen van uw bezoek plannen:

  • Gemakkelijk online of telefonisch inplannen
  • U wordt direct geholpen
  • Wij kunnen alle tijd voor u en uw ogen nemen
Op Woensdag 17-07 en 24-07 zijn wij gesloten.
Op Woensdag 17-07 en 24-07 zijn wij gesloten.